Výborná SHOW

Druhý nejúspěšnější pořad ČT1

Výborná SHOW se přesouvá na ČT1

Celkem 21 dílů, v nich 63 hostů a téměř 16 odvysílaných hodin má za sebou Výborná SHOW, která je od března vysílána na ČT2 každý čtvrtek v hlavním čase. Všechny díly dokázaly dosud oslovit bezmála 2 miliony diváků starších 15 let, a navíc jsou velmi dobře hodnoceny. I proto se od 6. října úspěšný pořad moderovaný Lucií Výbornou přesouvá na ČT1, kde bude pravidelně vysílán v neděli od 21:30.

„Výborná SHOW je mezi našimi diváky velice oblíbený pořad, což dokazuje stabilně dobrá sledovanost. Své diváky si získal od samého začátku a neustále přibývají spolu s pozitivními ohlasy, a proto jsme se rozhodli dát prostor Lucii Výborné a jejím hostům na ČT1,“ říká generální ředitel České televize Jan Souček.

V neděli 6. října, kdy bude pořad poprvé vysílán na prvním programu, bude téma Prezidenti. Pozvání do pořadu přijali prezident České republiky Petr Pavel, prezident Společenstva kominíků ČR Jaroslav Schön a bývalý prezident Komory záchranářů ZZS ČR Radomír Vlk.

„Když jsme Výbornou SHOW připravovali, věděli jsme, že stavíme na citlivé a pohotové moderátorce, která má spoustu zkušeností, jak vést zajímavé, zábavné rozhovory, ve kterých se zároveň nevyhýbá vážnějším tématům či melancholičtějším emocím. Chtěli jsme Lucii a její kvality podpořit zajímavým vizuálním prostředím a obrazovým snímáním, se kterými se v českých talkshow zatím moc nesetkáváme. Výsledkem je útulné skladiště příběhů, myšlenek a témat, kterými nás provází inteligentní žena,“ dodává režisér pořadu Jakub Sommer.

Výborná SHOW je divácky velmi dobře hodnocena. Všechny sledované kvalitativní parametry jako je spokojenost, originalita a zaujetí, dosahují podle denního kontinuálního výzkumu České televize nadprůměrných hodnot. Průměrná sledovanost jednotlivých dílů byla 264 tisíc u diváků starších 15 let při podílu na sledovanosti 7,60 %.

Zatím nejsledovanější díl byl odvysílán 12. září, kdy Výbornou SHOW s tématem Přátelé a příbuzní Cimrmanů s hosty Miroslavem Táborským, Josefem Čepelkou a Janem Svěrákem sledovalo 342 tisíc diváků a podíl sledovanosti byl 9,95 %. Tento díl se stal zároveň letošním druhým nejsledovanějším pořadem vlastní tvorby na ČT2.

Zdroj sledovanosti: ATO – Nielsen Admosphere živě + TS0-3.

Vendula Krejčová, Česká televize

pro Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..