Tomáš Vaněk se o Vánocích tradičně rozjede!

Herec a zpěvák z mnoha světových muzikálů pořádá již tradiční vánoční koncerty

Tomáš Vaněk, zpěvák a herec známý z mnoha hlavních rolí světových muzikálů, pořádá již tradiční vánoční koncerty po ČR, kde spolu s ním vystoupí i zajímaví hosté.

Vánoce naprosto miluji a vůbec mi tak nevadí poslouchat vánoční písně třeba v létě, kdy už zpravidla začínám přemýšlet nad repertoárem pro prosinec. To je měsíc, kdy se prakticky nezastavím a proletím celou republiku. Tu jsem zván zpívat na městských trzích, jinde u rozsvěcení vánočního stromu, tu v obecním v kostele, ale čistě své vlastní vánoční koncerty pořádám dva a budou rozhodně jiné, než všechny ostatní.”, říká Tomáš Vaněk.

Po loňských úspěšných koncertech nejen v České republice, ale i v Londýně, se letošní koncerty uskuteční v Brně a Mladé Boleslavi. Kromě Tomáše se diváci mohou těšit na hosty, a to hvězdu Městského divadla Brno Ivanu Vaňkovou, která s Tomášem vystupuje pravidelně, a Andreu Gabrišovou (muzikály Fantom opery, Cats, Okno mé lásky, semifinalistka Česko Slovensko má talent). Tradiční je také spolupráce s dětskými pěveckými sbory, v Brně s Tomášem vystoupí sbor ZUŠ Veveří a v Mladé Boleslavi sbor ZŠ Kosmonosy. Na klavír interprety doprovodí klavíristky Lenka Císařová v Brně a Kristina Brachtlová v Mladé Boleslavi.

Repertoár silných textů a melodií

Během koncertu zazní známé vánoční písně, ale chybět nebudou ani nejznámější hity od Karla Gotta. Tomáš jako muzikálový herec vybírá z písní, které se vyznačují výraznými texty a melodiemi, přičemž se pohybuje napříč mnoha hudebními žánry. Těšit se tak můžete například na skladby jako Tichá Noc v originální úpravě a s novým textem, duet Zkus věřit, který původně nazpíval s Natálií Grossovou, Feliz NavidadHádej z pohádky Dvanáct měsíčků, Narodil se Kristus Pán, nebo Jsou svátkyStokrát chválím časJdi za štěstím a mnohé další.

Termíny koncertů 

BRNO, Betlémský kostel, 6. 12. 2024, 19.00

MLADÁ BOLESLAV, Sbor českých bratří, 22. 12. 2024, 19.00

Vstupenky online na smsticket.cz

a osobně na mnoha předprodejních místech smsticket v ČR

Petra Srbová

pro Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..