„Jedeme dál…“ jižní Čechy Lipensko 2024

5. ročník benefičního koncertu „Jedeme dál…“ jižní Čechy Lipensko

Už příští týden se sejdou čeští účinkující v hotelu Element na Lipensku na půlkulatém 5. ročníku benefičního projektu „Jedeme dál…“  jižní Čechy. Pokud to počasí dovolí, tak interprety čeká výjezd lanovkou na Stezku korunami stromů, výšlap na tuto rozhlednu, sjezd z vyhlídky dolů tubusem a zasloužené občerstvení. Poté se zpěváci svezou dolů k hotelu Element na koloběžkách a pokud to čas dovolí, tak zažijí navíc jízdu na bobové dráze, která je hned poblíž.

A hned po těchto adrenalinových zážitcích se všichni zúčastnění musí přesunout na zvukové zkoušky k hotelu Element k večernímu koncertu „Jedeme dál…“, kde zazpívají pro všechny příchozí diváky zdarma.

A koho že na koncertu ve středu 9. října 2024 od 17.00 hodin na náměstíčku před hotelem Element uvidíte a uslyšíte? Dorazí například herec a zpěvák Petr Batěk, kterého v současné době můžete vidět například v televizním seriálu Duch, rockový muzikant a písničkář Jan Vytásek, místní jihočeská zpěvačka z Prachatic, která v současné době bojuje v televizní soutěži Československo má talent Maja Rose, zpěvačka a marketingová ředitelka společnosti Dermacol Jarmila Zedníková, slovenská zpěvačka, písničkářka a muzikálová herečka Lucia Šoralová a též manželka známého hudebníka Ondřeje Soukupa a už každoročně přítomný zpěvák, herec a producent Martin France, kterého teď začínají zaměstnávat přípravy na muzikálovou show „Pink Cadillac“ Pomáda show, která se uskuteční 8. února 2025 v O2 Universum v Praze a to v produkci moderátora Českého rozhlasu Dvojka Martina Hrdinky jako vzpomínka na tento muzikál, který se hrál před 25 lety v pražské Goja Music Hall.

Martin Production

pro Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..