Dáma roku 2024

Václav Upír Krejčí rozesmál finalistky soutěže

„Tu košili jsem dostal v Bulharsku od dobrého známého. Už ji nosím týden a ještě jsem ji nepral. Dokonce není ani moc pomačkaná,“ vtipkoval mim a komik Václav Upír Krejčí před finalistkami soutěže Dáma roku 2024. Svými svéráznými odpověďmi na otázky moderátora Richarda Sachera se snažil všechny soutěžící zbavit trémy a stresu. V podniku FU Club & Lounge v Dlouhé ulici v Praze se totiž konala tisková beseda spojená s představením dam, které se ve čtvrtek 24. října mezi sebou utkají o zmíněný titul.

„Finále soutěže Dáma roku 2024 se uskuteční ve Strašnickém divadle. O tom, která soutěžící získá první místo, rozhodne porota složená ze známých osobností. A o čem Dáma roku 2024 je? Tato československá soutěž je zaměřená na aktivní dámy ve věku od 50 let, které nebaví jen chodit do práce, pečovat o rodinu a domácnost. Je to projekt pro takové ženy, které chtějí zažít dobrodružství plné úžasných zážitků, načerpat pozitivní energii, objevit v sobě symbol ženské krásy a využívat ho ve svém životě naplno i po skončení soutěže. Všechny finalistky již absolvovaly díky společnosti StockholmDream Travel soustředění v chorvatské Trpanji či Drveniku,“ prozradila organizátorka Lucy Junk s tím, že pořadatelem soutěže je společnost StockholmDream Production ve spolupráci se spolkem Galerie Silných Srdcí. „Výtěžek z celé akce podpoří děti z dětských domů a pokud možno i matky samoživitelky,“ dodala.

Kromě Václava Upíra Krejčího, který dámy rozveseloval opravdu vydatně, a zpívajícího spisovatele Richarda Sachera, jenž mu jakožto moderátor nahrával svými odlehčenými dotazy, přišla finalistky podpořit také zpěvačka . „Velmi obdivuji vaši odvahu, já bych to asi psychicky nezvládla. Ráda vám ale přijdu na finále zazpívat,“ řekla interpretka hitů Pejskové se koušou, Karel, Chrápání či duetu Láska je nádherná, který nazpívala s Bohušem Matušem.

Dorazil také režisér Marek Dobeš, jenž všechny přítomné pozval na podzimní premiéru svého nového filmu Ďáblova sbírka. Jeho přítomnost potěšila zejména dámy, které mají ambice zahrát si ve filmu. Zda některá z nich Marka Dobeše zaujala, ukáže budoucnost!

Foto:  StockholmDream Production

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..