Lůzři oslaví na Letní Letné 10. let

Buďte u toho

Výroční Losers – Speciální edice pouze na Letní Letné
Losers – Speciální edice, Národní sbírka zlozvyků a Nespoutaní

BRAVO NSZ
Na 21. ročníku Mezinárodního festivalu nového cirkusu a divadla Letní Letná oslavíme 10 let od založení Losers Cirque Company. Na den přesně odehrajeme Losers – speciální edici, kterou nikde jinde neuvidíte. Na Letní Letné se můžete dále těšit na naši letošní novinku Národní sbírka zlozvyků a na o rok starší představení Nespoutaní.

A protože Národní sbírku zlozvyků mělo prozatím možnost vidět jen pár z vás, nasadili jsme hned tři nové termíny na domácí scéně v Divadlo BRAVO!. Kupte si vstupenky na víkend 21.-22. 9., nebo na pondělí 23. 9. 2024.

JAK VZNIKALA NÁRODNÍ SBÍRKA ZLOZVYKŮ?

Podívejte se na dokument o vzniku inscenace:

SRPNOVÉ A ZÁŘIJOVÉ LŮZŘÍ MENU

 

NÁRODNÍ SBÍRKA ZLOZVYKŮ

Hravá romantická komedie plná popkulturních referencí, svižných dialogů a nadsázky vás přiměje zamyslet se nad vlastními zlozvyky a tím, jak ovlivňují naše vztahy.

23. 8. na festivelu Letní Letná

21., 22. a 23. 9. v Divadle BRAVO!

NESPOUTANÍ

Tanečně akrobatická koláž o překonávání strachu, prolamování bariér a hledání vnitřní svobody. Zbavte se všech pout a vydejte se s námi na jediné místo, kde můžete být opravdu nespoutaní!

 

15. 8. na festivelu Letní Letná

30. 9. v Divadle BRAVO!

KONKURZ

Akrobatická show pestrá jako vylhaný životopis. Losers Cirque Company uvádí inscenaci Konkurz, ve kterém o vítězi rozhodnou sami diváci.

 

18. 9. v Divadle BRAVO!

 

 

NEBESA

Dechberoucí akrobatické triky, působivé taneční výkony, živá rajská hudba, která se dotkne vašich srdcí, a strhující příběh o lásce tak intenzivní, že naruší zajetý pozemský i nebeský řád. Losers Cirque Company pro tento projekt spojili síly s věhlasnou taneční skupinou 420PEOPLE a pěveckým sborem Maranatha Gospel Choir.

 

16. a 17. 9. v Divadle BRAVO!

 

Iveta Bláhová

pro Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..